S-ATP 1. Gelişme Dönemi Yerinde İzleme ve Değerlendirme Toplantısı

15 Ağustos 2023 tarihinde resmi olarak başlayan S-ATP platformunun ilk 6 aylık gelişme döneminin yerinde izleme ve değerlendirme toplantısı ARDEB Grup Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Cengiz ARICI, TÜBİTAK KAMAG Başuzmanlarından Sayın Banu ÖZBAY, projenin izleyicileri ve araştırmacılarının katılımıyla Erciyes Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmalarında Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan POYRAZOĞLU, Erciyes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan ŞAHAN ve Platform Yöneticisi Doç. Dr. Özhan ŞİMŞEK platformun ülkemiz tarımı açısından önemine vurgu yaparak TÜBİTAK ve proje izleyicilerine teşekkürlerini ilettiler.
Açılış programının ardından S-ATP platformunda yer alan tüm projelerin teknik sunumları gerçekleştirilerek izleyicilerin görüş ve önerileri alındı.